Home / Berita / Semakan Keputusan Tawaran UKSBP Tingkatan 1 2018

Semakan Keputusan Tawaran UKSBP Tingkatan 1 2018

Semakan Keputusan Tawaran SBP Tingkatan 1 2018. Bagi pelajar lepasan UPSR yang yang telah mebuat permohonan untuk menyambung pelajaran ke sekolah berasrama penuh (SBP) bagi tahun 2018 bagi sekolah kini sudah boleh membuat semakan keputusan tawaran.

Pemohon dinasihatkan agar melayari laman sesawang rasmi Kementerian Pendidikan Malaysia agar senantiasa mengikuti perkembangan terkini.

Semakan Keputusan Tawaran SBP Tingkatan 1 2018 UKSBP.

Tarikh Semakan 30 November 2017
Semakan Tawaran Keputusan Tawaran SBP Tingkatan 1 2018
Tarikh UKSBP Dijalankan 11-14 Disember (Semua negeri)12-15 Disember (Selangor sahaja)

* Tarikh di atas adalah belum rasmi dan masih tertakhluk kepada perubahan. Sila rujuk laman sesawang rasmi Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) https://www.moe.gov.my/index.php/my/ untuk mengetahui tarikh rasmi semakan keputusan boleh dibuat.

Kredit : beritamalaysia.org